Sunset

Client: Private

Sector: Residential  

Size: 200sqm

Budget: undisclosed

Location: Porthtowan, Cornwall 

Status: Complete

The Brief: To create a comfortable and contemporary space to enjoy time out with friends and family.

Functional and stylish as well as fun and inviting - we want the communal living space to draw everyone together and accommodate for communal meals around the long dining table, and games around the coffee table. We also want to create an attractive space for adults to appreciate and feel relaxed in while their children play outside or watch a film in the snug.

Light pale flooring, white walls and the dark grey colour of the beams create a subdued, relaxing atmosphere that will become enlivened with accents of colour. Blue furnishings, vibrant artwork and pops of yellow will animate the space, while a few unique, interesting pieces will add an abundance of character to this top room.